• Facebook - White Circle

<<< Laat je vrienden weten dat je deelneemt!

35 km

Mag het iets minder zijn?

Deze mooie rit leidt u langs enkele prachtige wegen in het Zuiden van West-Vlaanderen. De verloren reserves kunnen bij aankomst terug aangevuld worden. 

70 km

Est-ce que votre tracteur a une deuxième vitesse?

Deze uitdagende rit over Waalse wegen brengt jullie tot aan de flanken van de Mont-Saint-Aubert. Om deze rit tot een goed einde te brengen, wordt u onderweg voorzien van een heerlijke bevoorrading. 

110 km

Dé Koninginnenrit

Deze rit gaat over een golvend parcours met ongeveer

1000 hoogtemeters. Het is niet de typische rit naar de Vlaamse Ardennen, maar zeker even pittig en inspirerend tot enkele demarrages. 

Toiletten bij de bevoorrading, verwend met een portie bittenballen bij aankomst

HOE

WAT

WAAR

Met sfeercafé, ook voor niet fietsers!

In het weekend van 29 juni en 30 juni bent u meer dan welkom voor de fietsrally, georganiseerd door De Wielervrienden Stasegem. Op deze fietsrally kan u kiezen tussen 3 uitgepijlde fietstochten van 35 km, 70 km en 110 km voor de getrainde renners/rensters onder ons. De start en aankomst van de 3 fietstochten vinden plaats op het terrein van Dakwerken Callens in de Boerderijstraat 8 in Harelbeke (8530).

Er is een vrije start vanaf 7u en die duurt afhankelijk van de afstand tot 9u30, 10u en 11u. Tijdens de rit zorgen wij voor een uitgebreide bevoorrading. Ook tijdens en na de rit laten wij u niet op uw honger zitten. We voorzien een uitgebreide bevoorrading, met toiletten. Bij aankomst kan u genieten van een welverdiende portie bitterballen. En heel belangrijk: er is een aangenaam sfeercafé: ook voor alle niet fietsers!
Inschrijven kan enkel de dag zelf op onze startlocatie.

35km start tussen 7u - 11u

€1,50/2,00

70km start tussen 7u - 10u

€3,00/3,50

110km start tussen 7u - 9u30

€3,50/4,00

Te volgen

Pijlen

Ingang

Startlocatie